Rene

 • Rene reageerde in het onderwerp Senator CD verwarming in het forum Technische vragen 4 weken, 1 dag geleden

  Ik wil niet vervelend zijn maar al dat gesloopt had je achterwege kunnen laten door je hele koelvloeistof systeem af te laten vullen met azijn. Gewoon azijn wat je in die 1,5 ltr flessen koopt. Ik heb zo is een volvo amazon combi met keelproblemen verholpen. Ding kwam uit california en daar kieperen ze er gewoon water in, gevolg alles slipte…[Lees meer]

 • Dat is de motor warmte die langzaam aan in het interieur komt en deze dus verwarmd. Als je rijd waait alles weg. In een schuur kan de warmte niet direct weg dus vandaar. Laat je hierdoor niet misleiden.

 • Rene reageerde in het onderwerp Actief in het forum Big opels forum 4 maanden geleden

  Jehhhhh dat is 1 wie volgt. Zolang het forum er is zal ik blijven posten als mijn B Admiral bij de restaurateur is.

 • Omejoop

  Ik denk dat je via MP Remco eerder bereikt. Hij is 4 maanden geleden voor het laatst op het forum geweest als ik het goed heb kunnen zien bij zijn profiel. Niet ten nadele van Remco hoor, prima gozer heb in het verleden wel is e-mail contact gehad via MP maar ik schrijf net een stuk op dit forum dat dit forum bijna ten dode is opgeschreven.

 • Rene heeft het onderwerp Actief aangemaakt in het forum Big opels forum 4 maanden, 1 week geleden

  Ik maak mij een beetje zorgen om dit forum, waar is iedereen gebleven. Ik heb dit al eens eerder aangekaart maar het is er niet beter op geworden. Er is minimale activiteit op dit forum dat ik mij afvraag heeft iedereen zijn big opel verkocht ofzo of is er nog een opel forum waar veel KAD liefhebbers zitten, dan verplaats ik mij ook daar naar toe…[Lees meer]

 • Komt er nog een snelweg meeting langs de A9 bij Beverwijk of heb ik hem gemist. Ik heb er niet van op het forum kunnen vinden qua datum ofzo.

 • Rene reageerde in het onderwerp Gezocht: Diplomat A? in het forum Big opels forum 6 maanden, 1 week geleden

  Ik zit al een tijd op dit forum en in de tijd dat het heel druk was op dit forum ben ik ze niet tegen gekomen, en gezien het hier al een hele tijd erg rustig is denk ik dat je niet veel respons krijgt. Heb je de historische opel club al geprobeerd.

 • Bobine kabel bedoel je zeker. Volgens mij moet een toerenteller op de + van de bobine aangesloten worden.

 • Die keienvanger zat die gelast of gebout.

 • Is het mogelijk om de neus van een Admiral B uit 1974 te veranderen naar een B diplomat neus. Is het plug en play of is het niet te doen. Vind de neus van een Diplomat eigenlijk mooier dan de Admiral.

 • Rene reageerde in het onderwerp Kapitän B in het forum Projecten 8 maanden, 1 week geleden

  Mooi toch dat ie lekker rijd, zoals ie d’r bij staat moet hij ook rijden. Je hoeft niet bang te zijn voor een modderspatje of iets dergelijks. Is gewoon een ruige bak. Die van mij wordt als ie af is helaas een binnenslaper. De wielen draaien alleen maar als ik zeker weet dat het boven de 15 graden is en droog blijft.

 • Inbouwen kun je mits je de rdw regels volgt zelf doen, en een carburateur motor is weer iets makkelijke dan injectie. Qua afstelling moet ie toch aan de Co kast en die hebben veel particulieren niet. Daarbij moet je hem toch naar een lpg inbouwer brengen want alleen hij kan hem bij de rdw aanbieden om hem op gas kenteken te zetten, dan zou ik hem…[Lees meer]

 • Wat is er mis met de originele radiateur, heeft deze te weinig koel capaciteit of is hij stuk en niet meer leverbaar. Er zijn bedrijven die je messing kamers omsolderen op een nieuwe wisselaar. Heb ik toen mijn kachel radiateur lek was van mijn B Admiral ook laten doen, een radiateur voor de motor is niet veel anders.

 • Rene wijzigde zijn profielafbeelding 8 maanden, 2 weken geleden

 • Rene reageerde in het onderwerp testforum in het forum Big opels forum 8 maanden, 2 weken geleden

  Ziet er prima uit zo, of had je nog wat verbeter punten. Kun je hier trouwens ook foto’s van je computer downloaden en hoe doe je dat of moet dat altijd van een externe server zoals photobucket. Foto’s die van een externe site komen zijn zo gevoelig wat betreft het verplaatsen. Eenmaal op de andere site weggehaald is ook op het forum weg. Is vaak…[Lees meer]

 • Rene reageerde in het onderwerp testforum in het forum Big opels forum 8 maanden, 2 weken geleden

  Alweer een nieuw layout, gaat de goede kant op. Vond het vorige forum qua uitstraling wat goedkoop. Hopelijk worden we met dit forum allen ook wat actiever gaan worden.

 • Rene reageerde in het onderwerp koppakking? in het forum Technische vragen 9 maanden, 3 weken geleden

  Is je meter wel in orde??

 • Rene reageerde in het onderwerp Opel Rekord C Schuurvondst in het forum Projecten 1 jaar, 1 maand geleden

  Je hebt dus een transparante laklaag over een grondlaag gedaan. Apart dit heb ik nog nooit gezien. Maar als je zoveel moeite doet met kaal halen, epoxy, schuren en nalopen op oneffenheden waarom laat je dan je ramen en deurklinken erop zitten. Die zijn er toch zo vanaf of zie ik dat verkeerd.

 • Rene reageerde in het onderwerp Weerstand temp.meter in het forum Technische vragen 1 jaar, 5 maanden geleden

  Volgens mij is het je spanning regelaar achter je cockpit die kaduuk is. Is volgens mij 1 regelaar die benzine en temp meter regelt.

  Wat betreft dat drukpotje, die was bij mijn admiral ook lek en die is toen vervangen voor 1tje die uit een andere auto kwam.

 • Rene heeft het onderwerphoe vaak aangemaakt in het forum Big opels forum 1 jaar, 7 maanden geleden

  Hoe vaak wordt het forum nog uit de lucht gehaald. Ik zie dat ik alles weer in moet stellen, op zich niet veel werk maar als ik het te vaak moet doen wordt het toch wel irritant. Daarbij had ik ook nog geen antwoord op mijn vraag gehad wat betreft het formaat (bijsnijden) van mijn profiel foto. Enig idee wanneer we echt gebruik kunnen maken van het forum.

 • Meer laden